Posted by: adrian.mititelu | 25/06/2010

AUTOSUSPENDARE!

Pentru că suntem suporteri ai echipei şi vrem performanţă, nu vom mai agita apele o vreme. Îl vom lăsa pe Aurică Ţicleanu să-şi facă treaba în linişte.

SUNTEM CU OCHII PE TINE!

Advertisements

Responses

 1. craiovasport.blogspot.com

  intra aici nea adi sa vezi ce zice de matale acesti dusmani rauvoitori neaveniti care vrea sa te distruga si sa iti ia echipa ca sa iti faca rau.

 2. 367 de veronica, 4 iulie 2010, 18:09, 79.117.138.X
  Greşelile sunt acceptate, nimic nu este în neregulă cu ele. Toată lumea comite greşeli şi toată lumea trebuie să le comită. Nu cere perfecţiune. Greşelile sunt bune, ele te fac să fii uman. Altfel, ori vei fi neomenesc, ori supraomenesc, şi nici una dintre aceste variante nu este benefică. Asa ca inca mai poti sa faci ceva ADUCI ECHIPA ACASA SI APOI PERFORMANTA!!!!!!!!!Defapt vreau sa va intreb si eu ceva:DVS. de ce ati intrat in fotbal?Pentru a aduce echipa in prima liga?Pentru banii?Eu cred ca din cazua lu jiji care acu face pipi pe la tv pe Dvs.SCuZE da va meritati soarta exact ca o curva proasta care face mereu ce i se cere!!!!!!!!!!!!SUnteti PENIBIL!!!!
  (răspunde)

  366 de FAbula, 4 iulie 2010, 18:05, 79.117.138.X
  FABULA Era odata un magar intre doua capite cu fan ambele la fel de mari de aratoase si de apetisante,aflandu-se magarul nostru exacta la acceasi distanta de ele nu se putea hotari pe care sa o aleaga se uita in stanga o masura din priviri si mai ca s-ar fi dus spre ea dar aruncandusi ochii si in partea dreapta vazu exact acelasi lucru si nu se putea hotari cu niciun chip….a stat si s-a uitat la ele pana cand intr-n final MAGARU’ a murit de foame!!! Asa ca atitudinea dumitale nu o inteleg
  (răspunde)

  365 de Trezeste-TE, 4 iulie 2010, 18:00, 79.117.138.X
  Facem cu toţii parte din aceeaşi existenţă. Indiferent pe cine răneşti, în cele din urmă te răneşti pe tine însuţi. Poate că acum nu îţi dai seama de acest lucru, însă într-o bună zi vei înţelege şi îţi vei spune: “Dumnezeule! Acest lucru mi l-am făcut cu mâna mea.” Ai rănit pe cineva, crezând că este vorba de un altul. Nu este altcineva. Existenţa este una singură, este o unitate cosmică. Din această înţelegere se iveşte non-violenţa.
  (răspunde)

  364 de Osho, 4 iulie 2010, 17:59, 79.117.138.X
  Cea mai mare parte a problemelor noastre apar doar pentru că nu le-am privit niciodată cu adevărat, nu ne-am îndreptat niciodată atenţia asupra lor pentru a vedea ce sunt ele în realitate. Încercaţi să creaţi numai lucruri frumoase, nu aduceţi la viaţă nimic urât. Nu aveţi prea mult timp şi nu aveţi nici multă energie de pierdut. Având o viaţă atât de scurtă, având o sursă de energie atât de mică, este pur şi simplu stupid să o pierdeţi în tristeţe, în furie, în ură, în gelozie. Folosiţi-vă energia în iubire, folosiţi-o în acţiuni creatoare, în prietenie, în meditaţie; îndreptaţi-vă spre ceva care să vă înalţe. Şi cu cât vă înălţaţi mai mult, cu atât întâlniţi mai multe izvoare de energie care stau la dispoziţia voastră. Depinde numai de voi.
  (răspunde)

  363 de KAsandra, 4 iulie 2010, 17:57, 79.117.138.X
  bai Raj Kapur Mantuitorul craiovei in materie de fotbal de ce nu ai investit la Drobeta ! Locul Stiintei e in Craiova si pentru asta o sa raspunzi si u si LPF si FRF si paote la CEDO primarul de la SERVERIN ala de la Craiova o face in sfarsit!!!!Desi mai sunt multi la fel de spurcati in libertate!!!! LAnga el l racoare ca se anunta o vara teribil de calda!!!!!!!!Esti falit
  (răspunde)

  362 de CLAUDIU, 4 iulie 2010, 17:47, 79.117.138.X
  Lingaule distrusule ai omorat spiritul Craiovei ne-ai furat simbolul crezand ca o faci ca in alte “afacerii” !Apropo care afacere faurita de tine e pe PLUS bai jigodie ordinara!!!!!!!!!! Astept cu interes sa-mi raspunzi prin acolitii tai!!!Carnat ambulat pacat de D-zeu ca a lasat monstrii ca tine pe pamant!!!!!!LUCIFER ce esti ”mititelu”=HITLER 2 Daca ai putea ne-ai face sapun?Idiotu pamantului esti un incult !!!!!DESCULTULE marsh la ROGOJINA!!!!!!!!!!!
  (răspunde)

  361 de albert , 4 iulie 2010, 17:42, 79.117.138.X
  360 de lascularie, 4 iulie 2010, 17:25, 79.117.138.X AVORTONULE sarmanule milogule stergi tot ce nu iti convine!!!!!!!!!!!! SUBSCRIU in totalitate!!!!NEA superstarule
  (răspunde)

  360 de lascularie, 4 iulie 2010, 17:25, 79.117.138.X
  AVORTONULE sarmanule milogule stergi tot ce nu iti convine!!!!!!!!!!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: