Posted by: adrian.mititelu | 25/06/2010

Test de inteligenţă!

Advertisements

Responses

 1. ce sa auto-suspendati bahhh? sunteti cu capul? tocmai cand m-am obisnuit cu blogu asta?

 2. pot reveni oricand. trebuie doar sa cereti asta 🙂

 3. nea adi,hai inapoi ca nu se mai poate!

 4. TU VORBESTI SERIOS CA VREI SA RENUNTI LA CEL MAI TARE BLOG ….
  E UNUL DIN MODURILE PRIN CARE POTI AJUTA CRAIOVA ,ADICA CE A MAI RAMAS DIN CRAIOVA.

 5. Adriene ce faci fratica ?

 6. craiovasport.blogspot.com

  intra aici nea adi sa vezi ce zice de matale acesti dujmani rauvoitori neaveniti care vrea sa te distruga si sa iti ia echipa ca sa iti faca rau.

 7. Nea Adi, vino inapoi.
  Io in cantonament in fiecare seara iti citeam blogu cu fratele firtulescu si cu nea tabarca sa aflam ce antrenor ne aduci.

 8. nu va mai suspendati ca ii dai idee lu nea adi sii se suspenda din greseala de un stalp de nocutrna ca vrea sa repare filamentele la becuri. io cried ca nea adi se inteleaga ca Borcea sau gigi nu sunt asa de prosti de se retrag ei din fotlbal . si altii. sa declari ca dai afara pe wote ca a fugit din cantonament este rusinos ca oricum nucredde nimeni. Dar nea adi e destept nu renunta el la universitatea…….jucaria lui de familie .pemine ma distreaza ca nuam nimica de pierdut sa il vad cat de inclestat este sa stea mot in fotbal. asa te vreau miti… sa vezi ce ma rad de tine cand osa te intrebe camatarii de de datorii si l vinzi pe si pe fitu. ia sa vedem. pac pac

 9. nea adi nu suspenda blogul.si nu-i mai lua in seama pe cei care nu iubesc echipa si te injura mereu .aceia nu sunt suporterii universitatii.si la bn si la greu cu universitatea suntem mereu.FORTZA STIINTA

 10. nea adi, da drumu la blogul asta ca miei imi place ,sau tia datunii bani sa nu mai scri aci. tia dat spinu bani ca e sef . auzi pe doi argati de ai tai sde certau la carciuma. ca de ce e sef spinu ala. si ziceau ceva de etnii.ca are el hartii de la oltcit cu referatate ca a furat nu stiu ce alea de acolo.ca ei pleaca asa ca poate mai angajezi ca vreau si eu sa merg la meci moca. hai noroc.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: