Posted by: adrian.mititelu | 10/08/2010

MESAJ OFICIAL!

DACĂ IUBIŢI ECHIPA VENIŢI LA STADION ŞI UMPLEŢI-MI BUZUNARELE!

Advertisements

Responses

 1. ar trebuii sa te ocupi mai des de acest site….bafta

 2. DAR TOTUSI STI CA NU AR FI RAU DACA AR VENI PITURCA ADI

 3. NU TE MAI SATURI DE BANI ADITA :))

 4. FACEM PARIU CA VINE YOVOV LA CRAIOVA ADITA ?? :))))

 5. cat crezi ca va fi scorul cu timisoara ?

 6. U. Craiova 3-1 Poli Timisoara

 7. sa te auda dumnezeu adi ca nu mai suport infrangerile aste de tot rahatu

 8. MULT NOROC BAIETI CA AVETI MARE NEVOIE , DARUIRE SI MAI MULTA CONCENTRARE !!!! II BATEM PE CAI DE LA ASTRA CU 2 GOLURI DIFERENTA JUR !!!!

 9. ADI NU MAI IESI PRIN PRESA TE ROG MULT CA NU CUMVA SA SE RAZGANDEASCA PITI LASA SA VINA DE LA SINE TOTTUL FORTA STINTA OLEE OLEE OLEE

 10. sa-l pupati in C-UR PE AJICA!!! =))

  vai pishamasi pe voi de retarzi dupa comentarii ori credeti ca e blogu lui mititelu ori sunt tot comentariile retardului de a facut blogu =))

 11. Mititelule fa ceva si oprestei pe cei 2 Bulgari la echipa,chiar avem mare nevoie de ei,au aratat ca sunt fotbaMititelule fa ceva si oprestei pe cei 2 Bulgari la echipa,chiar avem mare nevoie de ei,au aratat ca sunt fotbalisti.Referitor la banderola,este o idee chiar foarte buna,ILIEV CAPITAN,a aratat ca este mai oltean decit foarte multi de la echipa.Cu cei 2 in echipa si cu inca 2-3 fotbalisti,putem urca foarte mult in clasament,dar cel mai mult ne dorim sa batem oile ciobanului de fecali in prima etapa.Mititelule,asculta-ne rugamintile si fa tot posibilul ca cei doi sa nu plece.Cu STIINTA pina la moarte si dincolo de ea.FORZZA,FORZZA CRAIOVA.listi.Referitor la banderola,este o idee chiar foarte buna,ILIEV CAPITAN,a aratat ca este mai oltean decit foarte multi de la echipa.Cu cei 2 in echipa si cu inca 2-3 fotbalisti,putem urca foarte mult in clasament,dar cel mai mult ne dorim sa batem oile ciobanului de fecali in prima etapa.Mititelule,asculta-ne rugamintile si fa tot posibilul ca cei doi sa nu plece.Cu STIINTA pina la moarte si dincolo de ea.FORZZA,FORZZA CRAIOVA.

 12. Mititelule fa ceva si oprestei pe cei 2 Bulgari la echipa,chiar avem mare nevoie de ei,au aratat ca sunt fotbalisti.Referitor la banderola,este o idee chiar foarte buna,ILIEV CAPITAN,a aratat ca este mai oltean decit foarte multi de la echipa.Cu cei 2 in echipa si cu inca 2-3 fotbalisti,putem urca foarte mult in clasament,dar cel mai mult ne dorim sa batem oile ciobanului de fecali in prima etapa.Mititelule,asculta-ne rugamintile si fa tot posibilul ca cei doi sa nu plece.Cu STIINTA pina la moarte si dincolo de ea.FORZZA,FORZZA CRAIOVA.

 13. sa-ti iau familia la pula,mititele….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: